Det här är vi

Vi som ligger bakom The Popup-konceptet är fem designer som blev fyra med egna modevarumärken och olika erfarenheter. Vi samarbetar för att ge mindre modeföretag chansen att möta kunden direkt, presentera sina produkter, få feedback och försäljning utan mellanhänder. Är du intresserad av att delta eller få information om kommande event, mejla oss på info@thepopup.se.

Regina Rönnqvist
OLYMPUS DIGITAL CAMERARegina Rönnqvist har jobbat inom modebranschen sedan hon som 20-åring startade sitt första klädmärke under eget namn. Sedan dess har hon drivit modeföretag i olika former och jobbat med kostymdesign. De senaste åren har Regina frilansat som designer, jobbat med projektledning på event företag och studerat bland annat CSR och Design management. Regina sitter sedan 2013 med i styrelsen för föreningen Svenskt mode.

 

 

Sofia Weman
Sofia_profilSofia Weman har jobbat med reklam sedan 2000 med inriktning på digital kommunikation. Och jobbar i dag som Digital projektledare på Reklambyrån King.

Parallellt har hon varit med och drivit webshop och butik på södermalm i Stockholm samt driver sitt egna företag Sofia Weman design där hon designar och skapar smycken för återförsäljning i egna och externa kanaler och butiker.

 

Karin Säby
Karin_profilbildKarin Säby är designer med märket Säby. Karin började sin karriär i modebranschen som modell och hade under flera år sin bas i New York med stora internationella kunder som Tommy Hilfiger, Chanel och Biotherm.

Karin driver sedan år 2007 sitt märke Säby med försäljning genom egen webshop och återförsäljare.

 

 

 

Anna Zander
Anna_profilbildAnna Zander är designer med eget märke. Hon började sin bana i modebranschen på Gudrun Sjödén och lärde henne grunderna i att designa och ta fram en kollektion från skiss till slutkund. Efter några år startade Anna sitt eget företag och har sedan 2009 drivit märket Anna Zander Sinec 1980.

 

 

 

 

Hanna Danielsson
Hanna_profilbildHanna Danielsson är grundare till märket Ballerina Closet som lanserades 2011.
Ballerina Closet är ett skomärke som skapar väldesignade ballerinaskor till ett pris som gör att våra kunder kan variera sig i färg och form.
Ballerina Closet har idag egen webshop och några av Europas största återförsäljare som Zalando, Nelly etc.