Kally & Birger

Kally & Birger säljer handstickade mössor, pannband och torgvantar som passar både tjejer och killar. Vår design är stilren och enkel så som vi själva tycker om det. Vi tillverkar våra produkter i en mindre skala vilket gör att den alltid känns unik och endast säljes i ett fåtal utvalda butiker.”Kally & Birger var min mormor och morfar och jag har alltid beundrat dem för deras stora familj och varma hem. De kommer alltid vara en inspirationskälla för mig därför får de ge namn åt min design.”

Kally&Birger_7
Kally&Birger_6
Kally&Birger_3
Kally&Birger_4

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>