van Deurs

van Deurs står för ett personligt uttryck via exklusiva plisserade plagg, accessoarer och unika ting.Plissén ger ett skulpturalt, modernt, lekfullt uttryck och skapar funktion genom veckstruktur. Designprocessen startar med materialet och utgår från uråldriga hantverkstraditioner. van Deurs sortiment är i alla led framtaget med medel för att göra en minimal miljöpåverkan. Tillverkning av material och produktion sker lokalt i Skandinavien och Europa. van Deurs tidlösa, rena linjer framhäver produkten/bäraren.

 

D6

D5

D4

D1

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>