Attitude Kista mässan 7-8 mars

säby attitude

________________________________________________________

Kära besökare,
Välkommen till Attitude-Sthlm. Nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien där ledande toppbloggare, designers, varumärken, trendsättare och skönhetsmärken visar upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender för allmänheten – mässan är öppen för alla. Under två intensiva mässdagar så vibrerar mässan av mode- och skönhetshändelser. Du som besökare får bekanta dig med det senaste inom branschen, mingla med modeeliten, inspireras av det senaste av makeup- och hårtrender och få möjligheten att uppleva modevisningar som avlöser varandra med de mest betydelsefulla inom modebranschen. På mässan visar både svenska och internationella modedesigners upp sina senaste kollektioner sida vid sida med de största toppbloggarna och mest populära traditionella modemagasinen och digitala medierna. Även designskolor och nya ”upcoming” designers som nyligen börjat sin karriär är en viktig del att lyfta fram i livsstilskoncept ATTITUDE-STHLM. Varmt välkommen till Skandinaviens största och mest prestigefyllda livsstilskoncept ATTITUDE-STHLM den 7-8 mars 2014 och den 3-4 oktober 2014 i Kistamässan i Stockholm.

Banner_Atitude

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>